Dating-app speciaal voor lesbische vrouwen

Zoek je een lesbische dating-app? Dating-apps zijn er vandaag de dag toch echt wel in overvloed, dat kunnen we gerust wel zeggen. Er zijn heel veel mensen die zich kapot hebben zitten swipen, op zoek naar een leuke date. Er zijn zelfs apps waarbij je als homofiele man op zoek kunt gaan naar een andere homofiele man en dat is natuurlijk geweldig. Maar waarom is er eigenlijk geen speciale app voor vrouwen die op vrouwen vallen? Gelukkig is daar nu een verandering in gekomen.

Dating-app ‘Her’

Toen Robyn E. een vriendin aan het troosten was omdat die haar relatie met haar vriendin had verbroken, kwam ze tot de realisatie dat haar advies om een dating-app te gebruiken kant noch wal raakte. Er waren namelijk helemaal geen apps voor lesbische vrouwen te downloaden. “Behalve dan de sites die eerst voor mannen waren bedoeld en ineens een roze kleurtje kregen”, zo zegt Robyn. Dat was natuurlijk belachelijk en daarom besloot zij er iets aan te gaan doen. Ze besloot een dating-app te gaan maken, genaamd Her. Deze is speciaal voor vrouwen bedoeld en is ook gemaakt door vrouwen.

lexa dating-app

Datingsite Lexa heeft ook een eigen app, én verwelkomt ook lesbiennes

De blog After Ellen beschreef de app al als de beste app voor lesbische vrouwen. “Anders dan alle andere dating-apps die er te vinden zijn legt Her de focus juist op de meer sociale kant van het daten”, zo was er te lezen. Ongeveer 30 procent van de vrouwen die deze app in gebruik hebben, krijgen via deze weg ook daadwerkelijk een relatie en dat is een behoorlijk hoog aantal.

Maar dat is niet alles, want via deze handige app kun je ook nog eens heel erg goed zien waar de beste feestjes voor de gay community te vinden zijn. De app is overigens geheel gratis te downloaden en is een daadwerkelijke aanwinst voor alle lesbische vrouwen, wereldwijd.

Nu hoef je als lesbienne niet meer per se op de ouderwetse manier op zoek te gaan naar een date en ben je niet langer alleen afhankelijk van bepaalde websites, maar kun je dus ook gewoon onderweg, op je mobiele telefoon op zoek gaan naar een leuk afspraakje. Laten we hopen dat de app Her het begin is van vele nieuwe apps waar lesbische vrouwen gebruik van kunnen maken. Als je hem nog niet hebt opgehaald, is het zeker de moeite waard om de app eens uit te gaan proberen, niet geschoten is tenslotte altijd mis, nietwaar?

Ervaringen met de dating-app Her

Hebben onze lezeressen al kennis gemaakt met de dating-app Her? We zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen. Een overzicht van puur lesbische datingsites (dus geen apps, al hebben sommige wel een eigen app) vind je op deze pagina. Succes met swipen!

Wat doen gay dating apps als Grindr en Squirt met de romantiek?

Je bent vast wel bekend met Gay dating apps. De homodating applicatie Grindr wordt er vaak van beschuldigd dat ze het klassieke daten en de romantiek kapot hebben gemaakt. Maar ze worden er ook nog eens van beschuldigd de homohoreca kapot te hebben gemaakt. Volgens Grindr ceo Joel Simkhai is juist het tegendeel hiervan waar.

grindr squirt gay dating appsSimkhai zegt dat voordat Grindr er was, homoseksuele mensen minder vaak uitgingen. Vandaag de dag zijn er veel mensen in de homohoreca die Grindr juist aan het gebruiken zijn. “Mensen worden steeds socialer”, aldus Joel Simkhai.

Maar er zijn nog meer vervelende tot erge beschuldigingen die Grindr over zich heen krijgt. Zo zegt men dat de gay dating app ervoor zorgt dat er meer seksueel overdraagbare aandoeningen (soa) zijn, iets wat men natuurlijk niet kan bewijzen. De app laat potentiële dates bij je in de buurt zien, waar je vervolgens een afspraak mee kunt maken, wat door Grindr eigenlijk alleen maar makkelijker wordt gemaakt.

Sommige mensen zullen inderdaad seksuele interactie hebben en anderen zullen vrienden worden of worden misschien zelfs kamergenoten en dergelijke. Zo gaan de dingen nou eenmaal via een dating app en het is een vrij natuurlijke gang van zaken. Je kunt iemand ontmoeten en er kan zoveel gebeuren, dat is net als in het “echte” leven het geval.

Simkhai zegt dat Grindr nuttig maar ook handig is in landen waar homoseksualiteit strafbaar is. “Een cultuur veranderen, dat is moeilijk, maar we kunnen er zo wel voor zorgen dat mannen elkaar kunnen leren kennen via Grindr. Homomannen zijn mannen en in iedere cultuur moet de maatschappij zijn mensen aanvaarden zoals ze zijn.”

squirt app info

Makkelijker contact via nieuwe gay dating apps

Het is vaak bij gay datingsites en apps het geval dat er veel met de vingers naar hen gewezen wordt. Maar toch zorgen apps zoals Grindr ervoor dat mensen makkelijker contact met elkaar kunnen maken, iets wat er hopelijk over de hele wereld voor gaat zorgen dat de maatschappij homoseksualiteit meer en meer gaat aanvaarden en uiteindelijk dus ook zal gaan accepteren zoals het is.

De Gay dating apps Grindr maar ook Squirt zijn erg populair. Bij Squirt is het inschrijven gratis. wil je meer info over Squirt.org kun je dit artikel lezen. Meer over Grindr op deze pagina.

Ken jij nog andere gay dating apps naast Grindr en Squirt? Welke site voor homodating raad jij aan? We lezen je tips graag!

Gay dating: waarom homo datingsites veilig moeten zijn

Gay dating: waarom homo datingsites veilig moeten zijn
Iedere datingsite moet natuurlijk goed beveiligd worden. Je wilt natuurlijk niet dat al je gegevens zomaar op straat komen te liggen. Dat is dan ook de hoofdreden waarom alle datingsites er hun uiterste best voor doen om de website zo veilig mogelijk te maken.

Zo wordt alles achter een extra veilige SSL verbinding verborgen en ook betalingen zitten hierachter, zodat ook dat soort zaken goed en veilig gedaan kunnen worden. EliteDating (gay elitedating) bijvoorbeeld heeft persoonlijke informatie en bankgegevens worden via de SSL-procedure gecodeerd. Elite Dating heeft ook het Veilig Daten keurmerk. En hoewel alle datingsites goed beveiligd moeten worden, is het helaas zo dat deze aandacht vooral aan gay datingsites geschonken moet worden.

Ook al leven we in een moderne wereld en denken we dat we met zijn allen heel erg ruimdenkend en tolerant zijn, gaat dat helaas niet voor iedereen op. Er zijn nog heel veel mensen die bijvoorbeeld haat tegenover homofiele mensen dragen, zowel homo’s als lesbiennes zijn nog met regelmaat het slachtoffer van zinloos geweld. En daarmee komen we meteen bij het beveiligen van de gay datingsites uit. Want in het verleden is wel gebleken dat er kwaadwillende mensen zich bij een desbetreffende site ingeschreven en speciaal afspraken maakten om vervolgens geweld bij de daadwerkelijke ontmoeting toe te passen. En dat zijn dingen die natuurlijk ongehoord zijn.

Maar maak je geen zorgen

Want vandaag de dag worden de profielen op datingsites nauwlettend in de gaten gehouden en zorgt de beveiliging er ook daadwerkelijk voor dat niet zomaar iedereen zich hier in kan schrijven. Alles wordt nagekeken en je kunt ook meldingen maken, als je iets niet vertrouwd. Vandaag de dag kan men ook via allerlei apps daten en zijn er allerlei manieren waarop je elkaar eerst kunt zien.

Alle gegevens zijn dus nu gewoon goed beveiligd. Zorg er in ieder geval ook zelf voor dat je de persoon in kwestie eerst goed leert kennen en spreek af op plekken waar je in het openbaar bent, helemaal als je het niet helemaal vertrouwd. Door op deze manier ook zelf goed op dat soort zaken te letten maak je het voor jezelf ook een heel stuk veiliger. Gelukkig is de techniek om datingsites te beveiligen steeds beter en zijn alle datingsites een heel stuk veiliger om te gebruiken.

De opkomst van datingsites voor homo’s en lesbiennes

Daten en met name online is heel erg populair en het neemt daarin alleen nog maar toe, wat voor single mensen natuurlijk ontzettend goed nieuws is. Voorheen waren deze sites voornamelijk op de hetero mannen en vrouwen gericht en stond je als lesbienne of homo er min of meer tussen en was het veel moeilijker om op die manier een leuke date te vinden. Maar gelukkig is dat tegenwoordig heel anders.

Zoals we al zeiden, voorheen waren dating sites voornamelijk heteroseksueel georiënteerd, in ieder geval een stuk minder op andere seksuele voorkeuren gericht. Gelukkig is daar verandering in gekomen en werden dating sites steeds meer aangepast. Zo kwamen er aparte tabjes waaronder je als biseksueel, homoseksueel en lesbisch kon zoeken en waar je jezelf uiteraard ook voor aan kon gaan melden. Door deze verandering is het voor non heteroseksuele mensen een heel stuk eenvoudiger geworden om gericht een afspraak te maken met iemand met dezelfde seksuele voorkeuren.

Aparte websites voor homo dating

En nu zijn er legio websites die speciaal voor homo en/of lesbische dating zijn opgesteld. En dat is eigenlijk ook niet meer dan logisch, gezien de seksualiteit wel erg van belang is bij het kiezen van een partner. Deze sites schieten dan ook steeds meer de pan uit. De websites focussen zich dan ook volledig op deze seksuele voorkeuren, zodat je er als hetero man of vrouw eigenlijk niets te zoeken hebt.

Beschermen van gegevens

De gegevens op deze dating sites worden uiteraard goed beschermd. Dit is essentieel voor iedere dating site, maar er zijn op homo dating sites ook mensen die zich daar met kwade bedoelingen inschrijven. Daarom is het beschermen van de persoonlijke gegevens van leden uitermate belangrijk. Helaas is het al vaker in het nieuws geweest dat mannen door heteroseksuelen op een date werden gevraagd om daar vervolgens fysiek mishandeld te worden.

Gelukkig zijn dit wel de extremen die het nieuws halen, want erg vaak komt het uiteraard niet voor. Maar het toont wel aan dat het zeer belangrijk is om niet zomaar je gegevens aan iemand te geven, zonder dat je de persoon kent. Maak dus altijd afspraken in openbare gelegenheden, zodat je dit soort problemen in ieder geval kunt voorkomen.
Bekende dating sites zoals Lexa hebben speciale websites voor homoseksuele en lesbische mensen opgezet en deze trend zal zich bij meerdere datingsites voort gaan zetten, zodat werkelijk iedereen, van iedere seksuele voorkeur, gewoon via het internet een leuke afspraak kan maken.

Iemand probeerde zich in te schrijven bij Squirt.org

De ontmoetingssite Squirt.org; we schreven er al eerder een artikel over maar nu heeft iemand wat beter naar de dienst gekeken. Hier zijn verhaal.

squirt.orgSquirt verschuilt zich niet achter bedekte termen en omwonden berichten. Squirt richt zich op homoseksuele bezoekers die op zoek zijn naar, zoals op hun site te lezen is, een geile man in de buurt. Het op internet zoeken naar een sekspartner biedt een veel lagere drempel dan wanneer je in een bar of kroeg op zoek moet naar een partner. Bovendien kun je op het internet veel meer mensen in een kortere tijd benaderen dan je in de kroeg zou lukken. Squirt richt zich op dat gat in de markt en biedt dus voor homo- en biseksuele mannen een platform op internet om een partner voor een leuke avond te vinden. Bezoek Squirt.org

Homo-ontmoetingsplaatsen

Behalve het proberen te koppelen van homo- en biseksuelen biedt Squirt ook een overzicht met homo-ontmoetingsplaatsen. Mocht je dus al een partner op het oog hebben maar nog op zoek zijn naar een ontmoetingsplek, dan kun je ook terecht op Squirt.

Is Squirt.org Gratis of betaald?

Je kunt je op de website gratis aanmelden maar na tien dagen onbeperkte toegang zul je voor de website moeten betalen om deze verder te kunnen gebruiken. Tijdens die tien daagse proefperiode kun je onbeperkt gebruik maken van de interactieve chat en foto’s en filmpjes van leden bekijken.

Het was voor mij onmogelijk om aan te melden

Om de website te kunnen beoordelen hebben we geprobeerd een account aan te maken. Helaas kregen we hier voortdurend de melding ‘Invalid email address’ terwijl het e-mailadres juist was. Ook het proberen van diverse providers mocht niet baten. Ook andere browsers konden dit probleem helaas niet oplossen.

Ervaringen op het internet

De ervaringen met Squirt.org zijn helaas niet heel positief. Veel leden klagen over het verouderde aanbod. Profielen blijken nep te zijn, opgezet door de beheerders om zo nieuwe leden te werven. Er zouden weinig echte leden actief zijn. Zo zegt iemand dat er nooit meer dan drie personen tegelijk online zouden zijn, zelfs op zaterdagavond wat normaal een drukke avond is voor dergelijke websites. De reacties op de websites worden niet of niet goed gemodereerd waardoor transgenders de ergste verwensingen naar ze toe geslingerd krijgen, terwijl de opmerkingen van niet-betalende leden bij het minste of geringste al worden verwijderd en de desbetreffende accounts worden geblokkeerd.

Conclusie

Helaas heb ik zelf niet de website kunnen beoordelen en kunnen we dus niet met de volle honderd procent zekerheid zeggen of de klachten van de leden terecht zijn. Het feit dat er tientallen negatieve ervaringen te vinden zijn en eigenlijk nauwelijks positieve geeft toch wel te denken dat er iets goed mis moet zijn. Bovendien zijn de weinig positieve berichten vaak zo positief dat het ook weer verdacht wordt. Maar goed, dankzij de tien dagen gratis volledige functionaliteit kan het weinig kwaad om de site zelf aan een oordeel te onderwerpen. Mits het weer mogelijk is om je aan te melden, natuurlijk… Probeer het zelf op a target=”_blank” href=”http://mt67.net/c/?wi=144941&si=3099&li=1433737&ws=post2″ rel=”nofollow”>Squirt.org

Op zoek naar een erotisch gay avontuur? Squirt helpt je op weg

Misschien heb je ze wel gezien bij de NS stations, de grote reclameposters van Squirt.org, hot ’n horny hookups. Gericht op homo’s en (bischierige?) mannen die het wel eens met een man willen doen. De reclames vallen niet bij iedereen in goede aarde, maar veel aandacht geeft het wel. Bezoek Squirt.org

squirt bannerMaar wat is de website Squirt.org nu eigenlijk? En is dit een concurrent voor homo dating websites als Gay Parship en Lexa voor Homo’s?

Wat is Squirt.org?

‘Nederland heeft een hoge bevolkingsdichtheid, dus waarschijnlijk ook heel veel zoekende homomannen’, meent de datingsite Squirt te weten. Daarom biedt deze site homoseksuele en biseksuele toeristen, maar ook de lokale mannelijke bevolking een database aan van pikante mannen in de nabijgelegen bars, clubs en badhuizen en noem maar op, die bereid zijn om elkaars erotische fantasieën te vervullen.

Zoek je dus een snel homo-erotisch avontuur in de buurt zonder beslommeringen of verantwoording, dan kun je online bij Squirt dus prima terecht. Squirt is geen homo dating app, zoals het bekende Grindr (lees hier meer over Grindr) maar de datingsite is wel mobiel te gebruiken. Net als Grindr is deze dienst meer op seks en wisselende contacten gericht dan op langdurige relaties, zoals Gay Parship dat wel is.

squirt.orgNa een gratis registratie van een unieke gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres kun je van start gaan met het zoeken naar je favoriete man of date. Je kunt zoeken op basis van bijvoorbeeld etniciteit, lichaamsbouw en leeftijd. En ook heel makkelijk: op locatie. Rijd jij dus toevallig net op de snelweg langs het Amsterdamse Bos en heb je zin in een erotisch gay avontuur, dan zie je meteen wie er in de buurt is op Squirt.org

Squirt is niet alleen voor Amsterdamse Homo’s

De website is geoptimaliseerd met GPS-tracking services. Voordat je het weet heb je dus je afspraakje te pakken in het Amsterdamse Bos of een van de homo hotspots in Amsterdam, zoals De Prik Gaybar. De datingsite Squirt is echter niet alleen voor heren die in of rond Amsterdam rondhangen, de poster hangen ook in Utrecht, waar de homo scene een stuk kleiner is. Waarom de site geheel in het Engels is is ons onduidelijk. Mogelijk is dit puur voor de homoseksuele toeristen zo gedaan.

De leden van Squirt zijn uiteenlopend. Soms gaat het om homoseksuele single jongens of (biseksuele) getrouwde mannen of reizigers die in Nederland zijn en open staan voor pikante dates. Het kan allemaal, het enige vereiste is dat je minimaal 18 jaar moet zijn. En als je niet meteen van stag wilt gaan, kun je ook eerst chatten met elkaar of foto’s en video’s met elkaar delen. Of je nu in de stemming bent voor een late night date of gewoon wilt ontspannen met wat spannende, pittige foto’s op je mobiel: Squirt biedt meestal wel tevredenheid, en vooral een hoop spannende ervaringen.

Reclame van Squirt

Zoals gezegd hangen er op enkele NS stations in Nederland grote reclameposters voor deze gay cruising website. In Nederland is dat geen probleem, maar in het Canadese Toronto leidde de reclamecampagne wel tot discussie. Publieke seks is in Canada namelijk verboden. Om die reden zijn advertenties van Squirt.org die in de metrotoestellen van Toronto hingen verwijderd. Volgens de Toronto Transit Commission (TTC) moedigen de homo-ontmoetings advertenties mensen aan om de wet te overtreden. De eigenaar van Squirt was boos en vroeg zich af waarom het in Nederland, Australië en Nieuw-Zeeland wél gewoon kan.

1433741

Inschrijven bij Squirt

Ga naar Squirt.org, klik hier, en vul je gegevens in. Ga naar My Profiel en upload foto’s, of zelfs een video. Op de voorpagina staat dat je bij aanmelden ‘up to 10 free days’ krijgt, maximaal 10 dagen gratis is Squirt dus. Wat daarna de kosten zijn zien wij niet terug op de website.

Zoek je geen seks maar een homo date? Overweeg Gay Parship of Gay Lexa.

Ervaringen met homo cruising

ALs er lezers zijn die ervaring hebben met deze gay dating dienst dan horen we die natuurlijk graag! Jouw ervaringen kun je onder deze post achterlaten als comment. Wat is er goed aan deze homo ontmoetingssite en wat kan er beter? Probeer positieve en negatieve in je review te verwerken. Dan is de kans groter dat deze geplaatst wordt.

Datingsites voor Lesbiennes: Een overzicht

Ook op Lexa, Relatieplanet en Pepper vind je natuurlijk lesbiennes. Maar veel vrouwen geven de voorkeur aan een puur lesbische datingsite. Welke datingsites zijn nu echt alleen voor lesbiennes?

bilove voor lesbiennesIn het onderstaande overzicht hebben we sites die ook een gedeelte voor homo-mannen kennen niet vermeld. Dan moet je denken aan site als Gay Lexa en GayParship. Deze zijn ook zeker geschikt voor lesbies contact; meer info vind je op deze pagina.

Het overzicht van 10 datingsites voor lesbies daten:

  1. Girls-Dating: Bezoek Website
  2. BiLove.nl: Bezoek Website
  3. Bischierig.nl: Bezoek Website
  4. VrouwVrouw.nl: Bezoek Website
  5. FemFusion.nl: Bezoek Website
  6. SheDating.nl: Bezoek Website
  7. DivaPlanet.nl: Bezoek Website
  8. ContigoContact.nl: Bezoek Website
  9. BellaGirl.nl: Bezoek Website
  10. LesbischRelatiebureau.nl: Bezoek Website

Korte Beschrijving van deze datingsites voor Lesbiennes

Girls-Dating: noemt zich de datingsite voor gay girls. Inschrijven is gratis voor voor lesbies daten (dat wil zeggen contact leggen) moet je credits aanschaffen. Het goedkoopste credit-pakket is 16 euro. Toen wij de site bezochten had Girls-Dating de laatste maand ruim 3000 nieuwe aanmeldingen gehad. www.girls-dating.nl

BiLove: datingsite voor bischierige vrouwen (niet per se lesbies) en vrouwen die zich tot vrouwen voelen aangetrokken. We schreven er al een review over. Je kunt hier flirten met andere lesbiennes & vrouwen die (fysiek) op vrouwen vallen. www.bilove.nl

Bischierig.nl: Lesbi dating voor meiden en vrouwen die misschien gewoon bi zijn en vooral bischierige gevoelens hebben. De site lijkt wel erg gericht te zijn op seks en wordt daarmee in onze ogen gelijk wat minder betrouwbaar. Ze hebben naar eigen zeggen ruim 40 jaar ervaring met sexcontact; zo lang bestaat het internet niet eens. Ook moet er betaald worden; bischierig.nl werkt ook met een creditsysteem. Een kansje wagen op seksueel contact met biseksuele dames en.of lesbiennes? www.bischierig.nl

VrouwVrouw.nl: Mooi ogende datingsite voor vrouwen. Deze site is niet gratis maar wel vrij scherp geprijsd: voor 12.95 heb je al een maandabonnement, en als je een abo voor een kwartaal neemt krijg je een flinke korting. Respect voor de ander en Etiquette staan hoog in het vaandel. Vroedvrouw.nl is in 2009 opgericht, dus timmert al een tijdje aan de weg. Lesbies daten op niveau, zo te zien. www.vrouwvrouw.nl

FemFusion.nl: Een tamelijk ouderwets ogende site. Deze datingsite voor lesbiennes kost 10 euro per jaar. Andere/kortere abonnementsvormen lijken niet te bestaan. Leuk is wel dat Femfusion een forum heeft, en een “Femcyclopedie”. Hierin vind je info over bijvoorbeeld lesbische films en boeken. Ook is er een lesbische chatbox. www.femfusion.nl

SheDating.nl: Een ontmoetingsplaats voor lesbische en biseksuele vrouwen in zowel Nederland als België. Ook deze site ziet er wat gedateerd uit. Veel foto’s op de voorpagina werken niet, en de laats gevormde “groep” heet Gaypride 2013. Misschien dat SheDating.nl aan een update toe is? Ook staat de site volgestouwd met plaatsnamen waar lesbies contact te vinden zou zijn. Meestal wordt dit voor de Google zoekmachine gedaan. Als iemand ervaringen heeft met deze lesbische datingsite lezen we dat graag terug in de comments. www.shedating.nl

DivaPlanet.nl: Dit is dan wel weer een goed uitziende website. Alleen voor lesbiennes dus de heren moeten wegblijven. DivaPlanet is geheel gratis. En blijft dat naar eigen zegen ook. Ook daten bij DivaPlanet kost je dus niets. Deze datingsite heeft een vrij uitgebreide zoekfunctie, en er is zowel een forum als een chat-box. Gezien het uiterlijk van de site denken wel wel dat divaplanet voorla gericht is op de jongere lesbienne, maar misschien slaan we hier d plank wel mis. www.divaplanet.nl

ContigoContact.nl: Lesbi nieuws, nieuwe contacten, links en nog veel meer voor lesbische en biseksuele vrouwen. Contigo Contact bestaat inmiddels al ruim 15 jaar. Dit is niet echt een datingsite, maar je kunt er contactadvertenties lezen en plaatsen voor lesbies contact. Ook de site kan wel een update gebruiken, maar betrouwbaar zijn ze wel. www.contigocontact.nl

BellaGirl.nl: Een site voor lesbies die “avontuur zoeken”, dus wellicht ook niet echt voor vrouwen die een langdurige relatie beogen? De voorpagina van BellaGirl geeft weinig informatie prijs. Deze (dating)site richt zich op lesbische en bi meiden. Of er kosten aan verbonden zitten, vast. Alleen voor lesbiennes van 18+. www.bellagirl.nl

LesbischRelatiebureau.nl: Zoals de naam al doet vermoeden geen datingsite maar een relatiebureau voor lesbische vrouwen vanaf 25 jaar. Op LesbischRelatiebureau.nl kun je ervaringen van eerdere klanten lezen om een indruk te krijgen wat zij doen. www.lesbischRelatiebureau.nl

Ken jij nog meer datingsites voor lesbiennes?

Als onze lezers nog andere kwalitatief goede datingsites voor lesbies kennen dan kun je daar het website-adres van achterlaten. Wellicht nemen we die site dan op in de volgend update van dit artikel.

Gay singles willen liefde, loyaliteit en lol

Uit een enquête van GayParship blijkt dat de meerderheid van de gay singles 2 tot 5 vaste relaties heeft gehad. Vrouwen gaan echter meer en langere relaties aan.

Liefde, trouw en humor zijn onder homoseksuele singles het belangrijkst in een succesvolle relatie. Bij lesbische singles staat het aspect “dezelfde doelen en ideeën” ook hoog op het lijstje en bij homo’s is “financiële zekerheid” ook een factor. Voor bijna de helft van de ondervraagden is het aspect “elkaar de ruimte geven” ook erg belangrijk. Meer dan de helft van de ondervraagde singles wil een partner van dezelfde leeftijd en driekwart vindt het geen probleem als de ander al kinderen heeft uit een eerdere relatie.

60 procent Gays heeft 2 tot 5 relaties gehad

De meerderheid van de respondenten – bijna 60 procent – heeft twee tot vijf relaties gehad. Met name bij de vrouwen ligt dit aantal hoog. Een vijfde van de respondenten gaf aan dat ze nog nooit een vaste relatie hadden gehad. De relaties van homoseksuele vrouwen duren over het algemeen langer dan de relaties van mannen. En 17 procent van de lesbische singles geven aan dat hun langste relatie zeven tot tien jaar duurde en bijna 2/3 heeft een relatie gehad die 2 tot 5 jaar duurde.

Langdurig single met een groot verlangen naar een relatie

40 procent van de ondervraagde gayPARSHIP leden zijn meer dan drie jaar alleen – meer mannen dan vrouwen . Als reden hiervoor werden de volgende aspecten benoemd:
-Te hoge verwachtingen
-Verlegenheid
-Leeftijd (na bepaalde leeftijd is het lastiger om een partner te vinden)

Drie keer zoveel vrouwen als mannen geven aan dat ze het aspect ‘onafhankelijkheid bewaken’ erg belangrijk vinden. Het onderzoek toont ook aan dat het verlangen naar een relatie bij gay singles erg groot is. Slechts één procent geeft aan dat ze single willen blijven. De enquete werd gehouden onder de leden van de homo datingsite GayParship (lees onze review), de gay relatiesite met een persoonlijkheidstest.

Homo relatiebemiddeling bij Mens-en-Relatie

Het is bijna feest bij Mens & Relatie. Binnenkort zal het grootste bureau van Nederland op het gebied van persoonlijke relatiebemiddeling zijn dertigste verjaardag vieren en vindt het bureau het een mooi moment om zich ook op homo relatiebemiddeling te richten.

Tijd om niet het verleden, maar juist de toekomst onder de loep te nemen. Het verleden heeft immers al ruimschoots bewezen waarom singles die op zoek zijn naar een partner juist kiezen voor Mens & Relatie. Vooruitlopend op het vieren van het dertigjarige bestaan komen bij Mens & Relatie ambitieuze toekomstplannen uit de kast. Als eerste landelijke relatiebureau van Nederland zal Mens & Relatie zich namelijk ook gaan focussen op persoonlijke bemiddeling tussen mannen of tussen vrouwen. Homo Relatiebemiddeling dus tussen homoseksuelen. Op zoek naar mannen voor mannen en vrouwen voor vrouwen.

Duurzame Relaties

Radboud Visser, directeur bij Mens & Relatie is stellig in zijn oordeel.” Wat wij gaan doen is nieuw en vooral spannend. Het is niet zomaar een commercieel verhaal, maar een hoopvolle uitdaging voor echte gelukszoekers in de gay scene. Ik weet uit mijn ervaringen als directeur dat er een grote doelgroep is van homoseksuelen die een levenspartner zoekt voor een duurzame relatie.

mens en relatie homo relatiebemiddeling

Mannen of vrouwen die al jaren uitkijken naar gezelligheid, vastigheid en vooral naar een gelijkgestemde partner die perfect aanvoelt en aanvult. Velen slagen er simpelweg om wat voor reden dan ook maar niet in om het langdurige geluk te vinden. Er staat binnenkort een deur wagenwijd voor deze doelgroep open. De relatiebemiddeling is gegarandeerd veilig, eerlijk en discreet.”

Vindfactor Homo Relatiebemiddeling

“ Onze werkwijze is echt anders dan vele van onze collega-bedrijven. Dat hebben we de afgelopen drie decennia ruimschoots bewezen. We zullen onze professionaliteit, deskundigheid, ervaring en vooral ons gevoel nu ook actief gaan inzetten voor deze compleet nieuwe en grote doelgroep. Een zeer interessante doelgroep overigens die ook echt behoefte heeft aan deze dienstverlening.

Ons doel is simpel: op zoek naar een langdurige en liefdevolle relatie. Onze zoekfactor is niet zo van belang. De vindfactor des te meer. Heel wat gay mannen en vrouwen zijn echt op zoek naar vastigheid en geborgenheid, maar kunnen het nu alleen maar zoeken via websites puur gericht op homoseksuelen. De kans van slagen via deze websites is zeer miniem. Dat is ook in cijfers aangetoond. Slechts een half procent van de websitebezoekers vindt via deze sites zijn of haar geluk. Blijft er voor Mens & Relatie 99.5% over. Die dames en heren gaan we dus proberen over de streep te trekken met onze nieuwe activiteiten” aldus Visser.

Samen

“Onze werkwijze voor homo relatiebemiddeling wijkt niet af van de reguliere gang van zaken. We gebruiken al onze expertise maar dan nu gefocust op een nieuwe markt. Ben je gay en zoek je een partner dan wordt het echt tijd dat je je straks gaat inschrijven bij ons. Wij willen graag met deze mensen kennismaken en duidelijk krijgen wie hij of zij is, wat er van ons wordt verwacht en vooral naar wie we gezamenlijk op zoek gaan. We gaan samen een uitvoerige schets maken van de zoekende partij maar vooral van de nieuwe partner. Daar gaat het immers om!

Mens & Relatie heeft tienduizenden verliefden bij elkaar gebracht en dat gaat nu ook lukken met onze nieuwe clientèle . Daar ben ik van overtuigd. Ik garandeer privacy, persoonlijke begeleiding en een naadloze service bij onze homo relatiebemiddeling. Wij willen voor iedereen een verrijking zijn. Wij willen straks horen. “Had ik dit maar jaren eerder gedaan!” Dat is ons ultieme doel!”

Comfortzone

“Met onze komende verjaardag zijn we erg blij en ook trots. Verheugder ben ik echter met het feit dat we deze knoop hebben doorgehakt en nu daadwerkelijk op zoek gaan naar partners voor homoseksuelen. Een vergeten doelgroep in de wereld van matchmaking vind ik. Dat gat in de markt gaan wij nu vullen. Wellicht moeten onze nieuwe cliënten even uit hun comfortzone stappen maar als ze er vervolgens een grote, nieuwe en vooral tevreden nieuwe kring voor terug te krijgen, is het eventuele ongerief snel vergeten. “

“Op zoek naar de grote liefde? Ben dan kritisch, kwaliteitsbewust en selectief en kom eens vrijblijvend praten met ervaren consulenten van Mens & Relatie.” Je kunt contact opnemen via hun website. We zijn benieuwd naar de ervaringen met Mens-en-Relaite en homo relatiebemiddeling in het algemeen, dus laat een reactie achter als je iets te melden hebt hier over.

mens en relatie homo relatiebemiddeling

De Grindr Gay Dating App heeft een nieuwe update

Sinds de lancering van dé gay dating app Grindr in 2009 is het aantal gebruikers explosief gestegen en biedt de app een prima alternatief voor gay chatten. En er is nieuws: de laatste update van Grindr heeft enkele leuke nieuwe functies, waardoor je nog makkelijker leuke mannen ontmoet en kunt chatten. Zo kun je in de nieuwste versie van Grindr per ‘Tribe’ zoeken naar jouw type man. Ook zijn er nieuwe filtermogelijkheden en kun je er vanuit gaan dat Grindr minder vaak crasht.

Wat is Grindr precies?

Grindr en Grindr Xtra (de betaalde versie) zijn location-based apps die GPS of Wi-Fi-technologie op je iPhone, iPod touch, iPad, Android of Blackberry gebruikt om je exacte locatie te bepalen en direct te verbinden je met jongens/mannen in je omgeving. Je downloadt Grindr, maakt een account aan, upload een foto en profielinformatie en gaat op zoek naar (single) gay mannen bij jou in de buurt. Grindr Xtra is de betaalvariant en geeft je wat extra mogelijkheden.

grindr appGrindr is de meest populaire homodating app. De afgelopen 4 jaar is de app steeds geupdate en hij wordt nu gebruikt door homo’s all around the world. Om precies te zijn: er zijn nu meer dan 7 miljoen Grindr-gebruikers in 192 landen over de hele wereld. Op de website van Grindr staan leuke facts over de homo-ontmoetings app, die zowel op iPhone als Android beschikbaar is. De applicatie is een leuk alternatief voor de Nederlandse homodating-sites.

Grindr wordt het meest gebruikt in de Verenigde Staten, waar bijna 3.000.000 homo’s de gay app op hun smartphone hebben staan. Engeland is een goede tweede met 1.2 miljoen Grindr-gebruikers. Ook onder Franse, Canadese, Australische en Spaanse homo’s is deze homo dating-app erg populair. Nederland komt als klein landje niet voor in de Top 10 landen waar Grindr het meest gebruikt wordt.

Grindr app vooral gedownload in homo-steden

Vooral in stedelijke gebieden maken mannen gebruik van deze app, zo is te lezen op de Grindr site. Steden waar Grindr het meest gebruikt wordt zijn Londen, New York, Parijs, Los Angelos en San Francisco. Vooral steden met een grote homo-gemeenschap dus. Amsterdam komst nog niet voor in deze top 10 lijst; daarvoor zijn 180.000 gebruikers nodig en zoveel homo’s telt Amsterdam niet eens.

In totaal maken 2.8 miljoen homo’s minimaal een keer per maand van Grindr. Een kleiner deel hiervan, 1.2 miljoen gebruikt de dating app zelfs dagelijks. Elk moment zijn er minstens 300.000 mannen die ingelogd zijn op de applicatie. De meeste mannen hebben een standaard account, maar een deel heeft Grind Xtra aangekocht in de appstore.

Wat zijn de voordelen van Grindr Xtra?

Als je de betaalvariant neemt heb je een aantal voordelen ten opzichte van de gratis versie:
– Pushnotificaties. Je krijgt je berichten door zelfs op het moment dat de Grindr Xtra app niet geopend is
– Profielen swipen. Fotos van mannen naar links of naar rechts swipen (vergelijkbaar met Tinder)
– Filteren op wie er online is. Je ziet alleen mannen die ook echt online zijn en open staan voor een gaychat
– Meer mannen. Je kunt profielen zien van 300 mannen in jouw omgeving. Dat is 200 meer dan bij de gratis app
– Geen banner of advertenties
– Ongelimiteerde filters aanleggen; vind precies het soort jongens dat je zoekt.

De app kun je gratis downloaden. Dit zijn de links voor respectievelijk Android en iPhone en aanverwante producten.

In Nederland komt deze app langzaam aan ook los. Heb jij Grinder al op je telefoon staan en heb je er al veel mannen mee ontmoet? Is dit een goede gaychat mogelijkheid of zijn er betere gay apps te vinden? Is er een andere homo app die we op het weblog moeten bespreken? We lezen de ervaringen met Grindr graag terug in de comments. Digibeet? Voor ouderwetse contactadvertenties kun je deze pagina over man zoekt man oproepjes lezen.