Puur Lesbisch

Op deze pagina vind je een overzicht van datingsites voor lesbiennes. Gayparship, Lexa, EliteDating, Girls-Dating en BiLove zijn alle 5 serieuze datingsites voor lesbische vrouwen. Inschrijven is bij elke datingsite gratis. Een abonnement kost wel geld. Inschrijven verplicht je tot niets. We zetten de 5 datingsites in de categorie vrouw zoekt vrouw voor je op een rijtje en geven kort de verschillen aan.

Top 5 Datingsites voor Lesbiennes

De volgende vijf datingsites staan in willekeurige volgorde. Inschrijven kost je niets.

lesbi Parship index

GayParship

Parship is een matchmakingsite. Dat wil zeggen dat je niet zelf gaat zoeken naar potentiële matches, maar dat je op basis van een persoonlijke test (online) vrouwen krijgt voorgesteld die bij je zouden passen. De hetero-variant van Parship had altijd veel succes. Nu is er dus ook Gayparship voor lesbische vrouwen. Hecht je waarde aan een wetenschappelijke test en vind je het prettig niet zelf te hoeven zoeken tussen duizenden profielen, dan is GayParship een prima keuze. Inschrijven is gratis. Een nadeel: deze datingsite is vergeleken met andere lesbische datingsites tamelijk prijzig. Meer info op hun website.

elitedating lesbisch

EliteDating

Net als bij Parship het geval is werkt Elite Dating met partneraanbevelingen op basis van een persoonlijke karaktertest. Ideaal als je vrouwen zoekt die bij je karakter passen, maar minder leuk als je liever zelf door foto’s browst. Dat kan bij EliteDating namelijk niet. Hoe veel vrouwen er via EliteDating momenteel een relatie zoeken is niet bekend. Wij schatten EliteDating in als een van de kleinere datingsites voor lesbi’s. Meer lezen over hun aanpak en gratis inschrijven kan op hun website.

gay lexa frontpage

Lexa

Datingsite Lexa is een goede optie voor lesbiennes die juist wel zelf in het ledenbestand op zoek willen naar leuke vrouwen. Gay Lexa richt zich niet op een bepaalde doelgroep (hoger opgeleiden / 50plus vrouwen) dus je vindt er ‘van alles wat’. Inschrijven is gratis; de abonnementskosten zijn niet erg hoog. Een aanrader in de vrouw zoekt vrouw categorie. Kosteloos aanmelden bij Gay Lexa kan op deze pagina.

girls lesbi dating

Girls-Dating.nl

Een puur lesbische datingsite die verder ook geen homo- of hetero variant heeft. Girls-Dating is een wat kleinere site dan Lexa en Parship maar voldoet prima. Enkele duizenden lesbiennes zijn er lid. Op de website vind je meer informatie over de werkwijze van Girls-Dating.nl. Ook kun je er succesverhalen lezen van lesbiennes die elkaar via deze dienst hebben gevonden. Je kunt je er gratis inschrijven

bilove

BiLove voor Lesbische Neigingen

Bilove.nl is niet zo zeer een lesbische datingsite als wel een site waar vrouwen die zich niet per sé lesbi noemen en fantaseren over seks met een andere vrouw elkaar kunnen treffen. Of je nu hetero of lesbisch bent; als seks met een andere meid of vrouw een erotische fantasie van je is zit je hier goed. In een ver verleden stond de site ook open voor mannen die het eens met een man wilden proberen, maar tegenwoordig is de site puur voor bischierige vrouwen bestemd. Aanmelden is gratis en zo gepiept. Meer over Bilove op deze pagina.

Pink CupidPink Cupid is een internationale, Engelstalige datingsite voor vrouwen die op vrouwen vallen. ‘Meet your lesbian match’, is hun motto. PinkCupid bestaat sinds 2006, en er zijn diverse succesverhalen te lezen op de site. Vermoedelijk zijn er weinig Nederlandse vrouwen lid .Dus eigenlijk is deze lesbische datingsite alleen geschikt als je geen bezwaar hebt ‘internationaal’ te daten. Of wellicht zoek je gewoon vriendschap met gelijkgestemden. Inschrijven is gratis bij Pink Cupid.

Tot zover het overzicht van goede datingsites voor lesbiennes. Zodra we nieuwe sites ontdekken die een toevoeging zouden kunnen zijn voor dit lijstje zullen we hem updaten. Ook dan komen alleen sites voor serieuze dates in aanmerking. Nieuwsberichten met betrekking tot homo- & lesbo dating vind je op ons blog en op de site van COC: de dating nieuwssectie

Bischierig?

Een onderzoek van dameszender TLC (The Ladies Channel) had een interessante uitkomst. Veel Nederlandse vrouwen blijken bischierig; dat wil zeggen dat ze wel hetero (denken te ) zijn maar ook wel nieuwsgierig zijn naar seksuele ervaringen met een andere meid. Ongeveer 75% gaf aan wel open te staan voor een erotische ervaring met iemand van hetzelfde geslacht. De vraag: ‘ben ik lesbisch?’ leeft onder hen.

Speciaal voor dames die deze fantasieën ook echt willen uitvoeren is BiLove opgericht; een ontmoetingsplaats voor bischierige vrouwen. Terugkomend op het onderzoek; hoewel veel dames dus wel bischierig zijn blijft het bij de meeste bij een fantasie en brengen ze hun biseksuele wensen nooit in de praktijk. De meeste zijn dan ook eigenlijk geen lesbies.

Waarin verschillen Lesbische datingsites van gewone datingsites?

De werkwijze van bovenstaande sites is eigenlijk dezelfde als die van de hetero equivalenten. Zo is het in principe ook best mogelijk om je niet bij Gay Parship of Gay Lexa in te schrijven maar bij de reguliere site van Lexa, en vervolgens bij je zoekvoorkeuren op te geven dat je alleen naar vrouwen op zoek bent. Je wordt dan in de vrouw zoekt vrouw categorie geplaatst en hebt geen ‘last’ van mannen die ook lid zijn van Lexa.

Van sommige van deze sites hebben we meer uitgebreide reviews gemaakt. Lees de review van Gayparship hier, en van Gay Lexa op deze pagina. Als je al ervaring hebt met een van deze datingsites kun je zelf een korte review als comment achterlaten.

Speak Your Mind

*