Gayparship

De bekendste matchmakingsite voor hoger opgeleide homo’s en lesbiennes is Gayparship. Deze datingsite werkt met een persoonlijkheidstest om de leden zo goed mogelijk met elkaar te matchen. Hierin onderscheidt GayParship zich van bijvoorbeeld Lexa. Het inschrijven is bij deze datingsite gratis.

Gayparship heeft als belangrijkste doelgroep de gay mannen en vrouwen met een HBO/WO opleiding die op zoek zijn naar een vaste, stabiele relatie. Zowel homo’s als lesbiennes maken gebruikt van dezelfde website maar worden (uiteraard) niet gematcht. Lees onder de afbeelding verder over GayParship
website gayparship

Gay Parship heeft enkele aardige feitjes op de website gezet. Zo geeft ruim 70% van de leden bij het registreren voor Gayparship aan hoger opgeleid te zijn. Of dit alleen om een hogeschooldiploma of hoger gaat, of bijvoorbeeld ook om een MBO+ diploma is onbekend. Eveneens 70% zegt puur een serieuze relatie te zoeken en meer te willen dan een gaydate. Dit percentage ligt een stuk hoger dan op de meeste andere gay datingsites. Parship is dan ook méér dan een site voor vluchtig gay contact.

De man/vrouw-verhouding is op deze datingsite natuurlijk niet zo relevant. Wel daten er iets meer homo’s dan lesbiennes via Gayparship. Dit is niet opvallend, want ook op hetero datingsites zijn mannen meestal in de meerderheid. Net als op de reguliere Parship-site (de hetero-variant) vindt ook hier ongeveer één op de drie premium leden een vaste relatie.

Gayparship Werkwijze

Deze matchmakingsite voor homo’s en lesbiennes behoort zeker niet tot de goedkoopste opties, en dat heeft een reden. Nieuwe leden maken direct na het gratis inschrijven namelijk eerst een buitengewoon uitgebreide persoonlijkheidstest. Tal van karaktereigenschappen, wensen en andere zaken komen hier in aan bod.

Op basis van wat je invult bij de test zoekt het intelligente systeem Gayparship mannen of vrouwen die goed op jouw persoonlijkheid aansluiten. Deze singles krijg je als partneraanbevelingen binnen je account aangegeven. Desalniettemin kunnen we de site rustig ‘duur’ noemen. De abonnementsprijzen zie je verderop op deze pagina. Er is trouwens ook een (iPhone) app zodat je mobiel kunt daten en chatten.

gay parship lesbisch

Kosten Gayparship Homo Dating

Links zie je de lesbische variant van de datingsite. Het inschrijven en het maken van de persoonlijkheidstest is geheel kosteloos en verplicht tot niets.
Mocht je een goede indruk van de datingsite hebben en een betaald abonnement willen afsluiten dan gelden de volgende prijzen:
Kosten voor 1 maand: € 59,90
Kosten voor 3 maanden: € 149,70 (gemiddeld € 49,90 per maand)
Prijs voor 12 maanden: € 298,80 (gemiddeld € 24,90 per maand)

Functies en opties van Gayparship

– Wetenschappelijke persoonlijkheidstest voor goede matches. Kwaliteitsgarantie.
– Populair onder hoger opgeleiden
Gratis kennismaken en de test doen
– Deze gay datingsite is lid van Thuiswinkel.org (meer info)
– Bracht al vele gay en lesbische stellen samen
– Uitgebreid Magazine en weblog met nieuws over gay dating in het algemeen
– Lees succesverhalen van homo’s en lesbiennes die wat aan deze site hebben gehad
– Niet bedoeld voor het zoeken van erotisch contact
– Overal contact met je matches via de Gayparship app (voor iPhone en Android)

Gayparship Contactinformatie

Adres: Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
Tel. +31 (0) 20 – 2402520 (op werkdagen bereikbaar tussen 09:30 – 17:30 uur)
KVK-nummer: 30191262
Website: www.gayparship.nl

Jouw ervaring met deze datingsite is belangrijk

De meeste bezoekers van deze pagina komen hier om informatie over gayparship in te winnen. Mocht jij al ervaringen hebben met deze gaydate site dan zouden we het enorm waarderen als je een korte review kunt achterlaten.

Alle verzamelde ervaringen met Gayparship vormen een belangrijke informatiebron voor nieuwe bezoekers. Wat vond je van de persoonlijkheidstest? Heb je veel gaydates aan de site overgehouden, of zelfs een vaste relatie? Is het prijsniveau te verantwoorden? Wat zijn de voordelen en nadelen van deze datingsite? We lezen het graag.

Speak Your Mind

*