Op zoek naar een erotisch gay avontuur? Squirt helpt je op weg

Misschien heb je ze wel gezien bij de NS stations, de grote reclameposters van Squirt.org, hot ’n horny hookups. Gericht op homo’s en (bischierige?) mannen die het wel eens met een man willen doen. De reclames vallen niet bij iedereen in goede aarde, maar veel aandacht geeft het wel. Bezoek Squirt.org

squirt bannerMaar wat is de website Squirt.org nu eigenlijk? En is dit een concurrent voor homo dating websites als Gay Parship en Lexa voor Homo’s?

Wat is Squirt.org?

‘Nederland heeft een hoge bevolkingsdichtheid, dus waarschijnlijk ook heel veel zoekende homomannen’, meent de datingsite Squirt te weten. Daarom biedt deze site homoseksuele en biseksuele toeristen, maar ook de lokale mannelijke bevolking een database aan van pikante mannen in de nabijgelegen bars, clubs en badhuizen en noem maar op, die bereid zijn om elkaars erotische fantasieën te vervullen.

Zoek je dus een snel homo-erotisch avontuur in de buurt zonder beslommeringen of verantwoording, dan kun je online bij Squirt dus prima terecht. Squirt is geen homo dating app, zoals het bekende Grindr (lees hier meer over Grindr) maar de datingsite is wel mobiel te gebruiken. Net als Grindr is deze dienst meer op seks en wisselende contacten gericht dan op langdurige relaties, zoals Gay Parship dat wel is.

squirt.orgNa een gratis registratie van een unieke gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres kun je van start gaan met het zoeken naar je favoriete man of date. Je kunt zoeken op basis van bijvoorbeeld etniciteit, lichaamsbouw en leeftijd. En ook heel makkelijk: op locatie. Rijd jij dus toevallig net op de snelweg langs het Amsterdamse Bos en heb je zin in een erotisch gay avontuur, dan zie je meteen wie er in de buurt is op Squirt.org

Squirt is niet alleen voor Amsterdamse Homo’s

De website is geoptimaliseerd met GPS-tracking services. Voordat je het weet heb je dus je afspraakje te pakken in het Amsterdamse Bos of een van de homo hotspots in Amsterdam, zoals De Prik Gaybar. De datingsite Squirt is echter niet alleen voor heren die in of rond Amsterdam rondhangen, de poster hangen ook in Utrecht, waar de homo scene een stuk kleiner is. Waarom de site geheel in het Engels is is ons onduidelijk. Mogelijk is dit puur voor de homoseksuele toeristen zo gedaan.

De leden van Squirt zijn uiteenlopend. Soms gaat het om homoseksuele single jongens of (biseksuele) getrouwde mannen of reizigers die in Nederland zijn en open staan voor pikante dates. Het kan allemaal, het enige vereiste is dat je minimaal 18 jaar moet zijn. En als je niet meteen van stag wilt gaan, kun je ook eerst chatten met elkaar of foto’s en video’s met elkaar delen. Of je nu in de stemming bent voor een late night date of gewoon wilt ontspannen met wat spannende, pittige foto’s op je mobiel: Squirt biedt meestal wel tevredenheid, en vooral een hoop spannende ervaringen.

Reclame van Squirt

Zoals gezegd hangen er op enkele NS stations in Nederland grote reclameposters voor deze gay cruising website. In Nederland is dat geen probleem, maar in het Canadese Toronto leidde de reclamecampagne wel tot discussie. Publieke seks is in Canada namelijk verboden. Om die reden zijn advertenties van Squirt.org die in de metrotoestellen van Toronto hingen verwijderd. Volgens de Toronto Transit Commission (TTC) moedigen de homo-ontmoetings advertenties mensen aan om de wet te overtreden. De eigenaar van Squirt was boos en vroeg zich af waarom het in Nederland, Australië en Nieuw-Zeeland wél gewoon kan.

1433741

Inschrijven bij Squirt

Ga naar Squirt.org, klik hier, en vul je gegevens in. Ga naar My Profiel en upload foto’s, of zelfs een video. Op de voorpagina staat dat je bij aanmelden ‘up to 10 free days’ krijgt, maximaal 10 dagen gratis is Squirt dus. Wat daarna de kosten zijn zien wij niet terug op de website.

Zoek je geen seks maar een homo date? Overweeg Gay Parship of Gay Lexa.

Ervaringen met homo cruising

ALs er lezers zijn die ervaring hebben met deze gay dating dienst dan horen we die natuurlijk graag! Jouw ervaringen kun je onder deze post achterlaten als comment. Wat is er goed aan deze homo ontmoetingssite en wat kan er beter? Probeer positieve en negatieve in je review te verwerken. Dan is de kans groter dat deze geplaatst wordt.

Comments

  1. Squirt.org is zeker een aanrader boys! kijk dus!

Speak Your Mind

*