Man zoekt Man Advertenties

In plaats van een gay dating site kunnen ook de oude vertrouwde contactadvertenties in de categorie Man zoekt Man het gewenste resultaat opleveren. Homo en Bi-mannen weten doorgaans de weg naar de tweedehands- en advertentiesites prima te vinden. Een groot voordeel is dat je in tegenstelling tot datingsites als Gay Lexa en Gay Parship veelal gratis je contactadvertentie of oproepje kunt plaatsen.

Man Zoekt Man Contactadvertenties

De volgende veel bezochte websites hebben hun eigen categorie advertenties voor mannen die op zoek zijn naar een andere man voor een homodate. Dit overzicht zullen we van tijd tot tijd updaten.

Speurders.nl | In de rubriek ‘contacten’ op speurders.nl zijn de Man zoekt Man advertenties goed vertegenwoordigd. Let op; er staan wel veel mannen met commerciële bijbedoelingen bij. Handig aan de Speurders-site is dat je mannen per provincie kunt zoeken. Ongeveer de helft van de heren heeft een foto bij hun advertentie geplaatst. Wat de kosten zijn van een advertentie in de rubriek Man zoekt Man is ons helaas niet bekend. Check de oproepjes op deze pagina.

Marktplaats.nl | De Contacten en Berichten rubriek van Marktplaats is ook een plek waar je dergelijke contact-oproepjes ziet. De site is voornamelijk een veilingsite maar legt zich ook toe op contact, het vinden van een homodate en vriendschappen. Ook voor de homo man is hier keuze genoeg. Ee rechtstreekse link naar de site vind je hier.

Tweedehands.net | Ook op deze tweedehands veilingsite de mogelijkheid voor mannen om andere mannen te zoeken. Ook hier worden commerciële diensten aangeboden door gays maar ook zijn er heren zat te vinden die wel gewoon een date of vriendschap willen. Op het moment van schrijven vonden we op deze site de meeste homo contactadvertenties. Je kunt je zoekertje hier trouwen helemaal gratis plaatsen. Ook kan hier gewoon een foto bij worden gevoegd. .

speurders man zoekt man rubriek

Aanbodpagina.nl | De categorie Man tot Man op aanbodpagina.nl staat vol met advertenties, waarvan de meeste commercieel van aard zijn. Seks of massages tegen betaling, daar wordt veel voor geadverteerd. Toch kun je als je gewoon een beetje zoekt ook mannen vinden die zonder financiële motieven op zoek zijn naar leuk contact of seks. Bi man zoekt bi man is hier een van de categorieën. Bekijk de homo advertenties.

Marktplaza.nl | Ook hier een aantal advertenties voor mannen. Wel irritant dat sommige (vooral) vrouwen het niet helemaal begrepen hebben en hun advertentie in de verkeerde rubriek plaatsen. Ook hier weer voornamelijk aanbiedingen voor (betaalde) erotische massages of gezamenlijk saunabezoek. Over gay sauna’s binnenkort trouwens meer op deze site. Hier kun je de oproepen voor homodating vinden.

Matchprofiler.com | Eigenlijk een gratis datingsite, maar hier kun je de profielen en profielteksten van de mannen lezen zonder lid te worden. Het zoeken van een man kan zijn voor een vaste relatie, date of vriendschappelijk contact. Door gelijk de profielen te bekijken weet je wat voor vlees je in de kuip hebt. Niet al te veel homomannen zijn hier lid, maar wie weet. Check de website.

Speurwijzer.nl | Vrij gedateerde no-nonsense veiling en tweedehandssite, maar wél flink wat contactverzoeken in de rubriek Man zoekt Man. Op dit moment zijn er op speurwijzer.nl zo’n 35 gay en bi-mannen op zoek naar (erotisch) contact of een homodate. Vooral jongere mannen lijken in trek. Je kunt hier kosteloos je eigen oproep plaatsen. Bezoek Speurwijzer.

Man zoekt Man in Amsterdam

Amsterdam heeft met haar grote holebi-community zo haar eigen aparte plekken op het internet waar je contactadvertenties kunt vinden. Wat te denken van de contact mogelijkheden die de lokale televisieomroep AT5 biedt? Check de contact advertenties in de rubriek Man zoekt Man bij AT5 en vind een homodate in Amsterdam. Woon je in Limburg dan kun je deze rubriek proberen. Als je tips hebt met betrekking tot gay dating en contactadvertenties op lokaal of regionaal niveau dan horen we die graag.

Als je toch wat wilt betalen zijn homodating sites een goede optie. Je kunt je er gratis inschrijven; check bijvoorbeeld Gay Lexa en Gay Parship. Succes. Ken jij nog goede advertentieplekken om een homodate te scoren?

Speak Your Mind

*