BiLove

Ben jij Bischierig? BiLove is een datingsite voor vrouwen die zich niet direct lesbisch zouden noemen, maar wel op vrouwen vallen. Dame die zich seksueel aangetrokken voelen tot andere vrouwen kunnen bij BiLove gelijkgestemden vinden. Aanmelden is bij BiLove.nl gratis.

bilove

Als je bischierige gevoelens hebt en graag een met een meisje of vrouw wit daten is BiLove een mooie optie. Mannen zijn niet welkom op deze datingsite. Mogelijk zijn er wel mannen die dit proberen dus wees daar waakzaam voor. We vermoeden dat deze datingsite zelf ook haar best doet de profielen en foto’s goed te controleren.

Dit is niet je typische lesbische datingsite. Bilove is “voor vrouwen die op zoek zijn naar leuke vrouwen”. Dit hoeft niet per se voor een vaste relatie te zijn. Ook vrouwen die graag met andere vrouwen flirten, of vooral bischierig zijn kunnen er echt. Ook een louter seksuele ervaring is vast het enige doel voor veel meiden die hier lid worden.

Veel vrouwen zijn eigenlijk biseksueel

OP de website is te lezen dat veel vrouwen eigenlijk biseksueel zijn. De meerderheid van de vrouwen zou zich zelfs aangetrokken voelen tot vrouwen. Hoe ouder een vrouw is, hoe groter de kans dat dit het geval is. Veel vrouwen zoenen wel eens met een vrouw (al dan niet eenmalig) en/of hebben seksuele fantasieën over ander vrouwen. BiLove is een online ontmoetingsplaats voor lesbische en bischierige vrouwen. Wellicht je op deze pagina gekomen omdat je ook over meiden fantaseert. Dan is een site als BiLove of GayParship een leuke start.

Abonnementskosten

  • 3 maanden: 38.85 euro (gemiddeld 12.95 per maand)
  • 6 maanden: 59,70 euro (gemiddeld  9.95 per maand)
  • 1 jaar: 79,95 euro ( gemiddeld 6,66 per maand)

Als je je abonnement met iDeal betaalt loopt je abo automatisch af. Betaal je met een creditcard dan wordt je lidmaatschap wel automatisch verlengd. Deze verlenging kun je voorkomen door minimaal 15 dagen voor het einde van je lidmaatschap een mailtje te sturen. Geef daarin aan dat je went op te zeggen. Vergeet ook niet je accountnaam en dergelijke te vermelden.

Contact Informatie Bilove

Postbus 85209,
3009 ME Rotterdam
010 7142266 (ma, wo en vr. tussen 9.00-12.00)
e-mail: info@bilove.nl
website: www.bilove.nl

Ervaringen met BiLove.nl

Als je al ervaringen hebt met Bilove lezen we die graag terug. Ook info over andere sites waar lesbisch daten centraal staat is welkom in onze comment-sectie. Deze vind je onderaan de pagina. Heb je een leuke ervaring of juist klacht te melden over deze datingsite? Let us know!

Als er andere sites voor biseksuele dating (voor bi mannen danwel bi vrouwen) online komen zullen we die toevoegen aan onze website.

Speak Your Mind

*