Iemand probeerde zich in te schrijven bij Squirt.org

De ontmoetingssite Squirt.org; we schreven er al eerder een artikel over maar nu heeft iemand wat beter naar de dienst gekeken. Hier zijn verhaal.

squirt.orgSquirt verschuilt zich niet achter bedekte termen en omwonden berichten. Squirt richt zich op homoseksuele bezoekers die op zoek zijn naar, zoals op hun site te lezen is, een geile man in de buurt. Het op internet zoeken naar een sekspartner biedt een veel lagere drempel dan wanneer je in een bar of kroeg op zoek moet naar een partner. Bovendien kun je op het internet veel meer mensen in een kortere tijd benaderen dan je in de kroeg zou lukken. Squirt richt zich op dat gat in de markt en biedt dus voor homo- en biseksuele mannen een platform op internet om een partner voor een leuke avond te vinden. Bezoek Squirt.org

Homo-ontmoetingsplaatsen

Behalve het proberen te koppelen van homo- en biseksuelen biedt Squirt ook een overzicht met homo-ontmoetingsplaatsen. Mocht je dus al een partner op het oog hebben maar nog op zoek zijn naar een ontmoetingsplek, dan kun je ook terecht op Squirt.

Is Squirt.org Gratis of betaald?

Je kunt je op de website gratis aanmelden maar na tien dagen onbeperkte toegang zul je voor de website moeten betalen om deze verder te kunnen gebruiken. Tijdens die tien daagse proefperiode kun je onbeperkt gebruik maken van de interactieve chat en foto’s en filmpjes van leden bekijken.

Het was voor mij onmogelijk om aan te melden

Om de website te kunnen beoordelen hebben we geprobeerd een account aan te maken. Helaas kregen we hier voortdurend de melding ‘Invalid email address’ terwijl het e-mailadres juist was. Ook het proberen van diverse providers mocht niet baten. Ook andere browsers konden dit probleem helaas niet oplossen.

Ervaringen op het internet

De ervaringen met Squirt.org zijn helaas niet heel positief. Veel leden klagen over het verouderde aanbod. Profielen blijken nep te zijn, opgezet door de beheerders om zo nieuwe leden te werven. Er zouden weinig echte leden actief zijn. Zo zegt iemand dat er nooit meer dan drie personen tegelijk online zouden zijn, zelfs op zaterdagavond wat normaal een drukke avond is voor dergelijke websites. De reacties op de websites worden niet of niet goed gemodereerd waardoor transgenders de ergste verwensingen naar ze toe geslingerd krijgen, terwijl de opmerkingen van niet-betalende leden bij het minste of geringste al worden verwijderd en de desbetreffende accounts worden geblokkeerd.

Conclusie

Helaas heb ik zelf niet de website kunnen beoordelen en kunnen we dus niet met de volle honderd procent zekerheid zeggen of de klachten van de leden terecht zijn. Het feit dat er tientallen negatieve ervaringen te vinden zijn en eigenlijk nauwelijks positieve geeft toch wel te denken dat er iets goed mis moet zijn. Bovendien zijn de weinig positieve berichten vaak zo positief dat het ook weer verdacht wordt. Maar goed, dankzij de tien dagen gratis volledige functionaliteit kan het weinig kwaad om de site zelf aan een oordeel te onderwerpen. Mits het weer mogelijk is om je aan te melden, natuurlijk… Probeer het zelf op a target=”_blank” href=”http://mt67.net/c/?wi=144941&si=3099&li=1433737&ws=post2″ rel=”nofollow”>Squirt.org

Speak Your Mind

*