Wat doen gay dating apps als Grindr en Squirt met de romantiek?

Je bent vast wel bekend met Gay dating apps. De homodating applicatie Grindr wordt er vaak van beschuldigd dat ze het klassieke daten en de romantiek kapot hebben gemaakt. Maar ze worden er ook nog eens van beschuldigd de homohoreca kapot te hebben gemaakt. Volgens Grindr ceo Joel Simkhai is juist het tegendeel hiervan waar.

grindr squirt gay dating appsSimkhai zegt dat voordat Grindr er was, homoseksuele mensen minder vaak uitgingen. Vandaag de dag zijn er veel mensen in de homohoreca die Grindr juist aan het gebruiken zijn. “Mensen worden steeds socialer”, aldus Joel Simkhai.

Maar er zijn nog meer vervelende tot erge beschuldigingen die Grindr over zich heen krijgt. Zo zegt men dat de gay dating app ervoor zorgt dat er meer seksueel overdraagbare aandoeningen (soa) zijn, iets wat men natuurlijk niet kan bewijzen. De app laat potentiële dates bij je in de buurt zien, waar je vervolgens een afspraak mee kunt maken, wat door Grindr eigenlijk alleen maar makkelijker wordt gemaakt.

Sommige mensen zullen inderdaad seksuele interactie hebben en anderen zullen vrienden worden of worden misschien zelfs kamergenoten en dergelijke. Zo gaan de dingen nou eenmaal via een dating app en het is een vrij natuurlijke gang van zaken. Je kunt iemand ontmoeten en er kan zoveel gebeuren, dat is net als in het “echte” leven het geval.

Simkhai zegt dat Grindr nuttig maar ook handig is in landen waar homoseksualiteit strafbaar is. “Een cultuur veranderen, dat is moeilijk, maar we kunnen er zo wel voor zorgen dat mannen elkaar kunnen leren kennen via Grindr. Homomannen zijn mannen en in iedere cultuur moet de maatschappij zijn mensen aanvaarden zoals ze zijn.”

squirt app info

Makkelijker contact via nieuwe gay dating apps

Het is vaak bij gay datingsites en apps het geval dat er veel met de vingers naar hen gewezen wordt. Maar toch zorgen apps zoals Grindr ervoor dat mensen makkelijker contact met elkaar kunnen maken, iets wat er hopelijk over de hele wereld voor gaat zorgen dat de maatschappij homoseksualiteit meer en meer gaat aanvaarden en uiteindelijk dus ook zal gaan accepteren zoals het is.

De Gay dating apps Grindr maar ook Squirt zijn erg populair. Bij Squirt is het inschrijven gratis. wil je meer info over Squirt.org kun je dit artikel lezen. Meer over Grindr op deze pagina.

Ken jij nog andere gay dating apps naast Grindr en Squirt? Welke site voor homodating raad jij aan? We lezen je tips graag!

Comments

  1. ordinaire vleeskeuring vol met psychopaten vreemdgangers, gestoorden, zieke lui. als je jezelf respecteert kom je daar niet.

    • hoi Emil.

      je hebt je er in ieder geval toch al een tijd mee bezig gehouden, van waar weet je dat anders van die psychos, vreemgangers, zieke en gestoorde!!! en heb je ontdekt, Emil, dat je buiten de boot valt? dat er niemand meer een voorstel doet? als je geen kans meer maakt kun je het beste gaan schelden, dat doe je goed, en het valt helemaal niet op dat het weer eens een echte reactie van een duidelijk overjaarige relnicht is. ik doe nog aan grindr, en het is megageil als iemand je, na je vlees gekeurd te hebben, je een voorstel doedt om je ordinair te gaan fucken, YESSSSSSSSSSSSS

Speak Your Mind

*