Homo relatiebemiddeling bij Mens-en-Relatie

Het is bijna feest bij Mens & Relatie. Binnenkort zal het grootste bureau van Nederland op het gebied van persoonlijke relatiebemiddeling zijn dertigste verjaardag vieren en vindt het bureau het een mooi moment om zich ook op homo relatiebemiddeling te richten.

Tijd om niet het verleden, maar juist de toekomst onder de loep te nemen. Het verleden heeft immers al ruimschoots bewezen waarom singles die op zoek zijn naar een partner juist kiezen voor Mens & Relatie. Vooruitlopend op het vieren van het dertigjarige bestaan komen bij Mens & Relatie ambitieuze toekomstplannen uit de kast. Als eerste landelijke relatiebureau van Nederland zal Mens & Relatie zich namelijk ook gaan focussen op persoonlijke bemiddeling tussen mannen of tussen vrouwen. Homo Relatiebemiddeling dus tussen homoseksuelen. Op zoek naar mannen voor mannen en vrouwen voor vrouwen.

Duurzame Relaties

Radboud Visser, directeur bij Mens & Relatie is stellig in zijn oordeel.” Wat wij gaan doen is nieuw en vooral spannend. Het is niet zomaar een commercieel verhaal, maar een hoopvolle uitdaging voor echte gelukszoekers in de gay scene. Ik weet uit mijn ervaringen als directeur dat er een grote doelgroep is van homoseksuelen die een levenspartner zoekt voor een duurzame relatie.

mens en relatie homo relatiebemiddeling

Mannen of vrouwen die al jaren uitkijken naar gezelligheid, vastigheid en vooral naar een gelijkgestemde partner die perfect aanvoelt en aanvult. Velen slagen er simpelweg om wat voor reden dan ook maar niet in om het langdurige geluk te vinden. Er staat binnenkort een deur wagenwijd voor deze doelgroep open. De relatiebemiddeling is gegarandeerd veilig, eerlijk en discreet.”

Vindfactor Homo Relatiebemiddeling

“ Onze werkwijze is echt anders dan vele van onze collega-bedrijven. Dat hebben we de afgelopen drie decennia ruimschoots bewezen. We zullen onze professionaliteit, deskundigheid, ervaring en vooral ons gevoel nu ook actief gaan inzetten voor deze compleet nieuwe en grote doelgroep. Een zeer interessante doelgroep overigens die ook echt behoefte heeft aan deze dienstverlening.

Ons doel is simpel: op zoek naar een langdurige en liefdevolle relatie. Onze zoekfactor is niet zo van belang. De vindfactor des te meer. Heel wat gay mannen en vrouwen zijn echt op zoek naar vastigheid en geborgenheid, maar kunnen het nu alleen maar zoeken via websites puur gericht op homoseksuelen. De kans van slagen via deze websites is zeer miniem. Dat is ook in cijfers aangetoond. Slechts een half procent van de websitebezoekers vindt via deze sites zijn of haar geluk. Blijft er voor Mens & Relatie 99.5% over. Die dames en heren gaan we dus proberen over de streep te trekken met onze nieuwe activiteiten” aldus Visser.

Samen

“Onze werkwijze voor homo relatiebemiddeling wijkt niet af van de reguliere gang van zaken. We gebruiken al onze expertise maar dan nu gefocust op een nieuwe markt. Ben je gay en zoek je een partner dan wordt het echt tijd dat je je straks gaat inschrijven bij ons. Wij willen graag met deze mensen kennismaken en duidelijk krijgen wie hij of zij is, wat er van ons wordt verwacht en vooral naar wie we gezamenlijk op zoek gaan. We gaan samen een uitvoerige schets maken van de zoekende partij maar vooral van de nieuwe partner. Daar gaat het immers om!

Mens & Relatie heeft tienduizenden verliefden bij elkaar gebracht en dat gaat nu ook lukken met onze nieuwe clientèle . Daar ben ik van overtuigd. Ik garandeer privacy, persoonlijke begeleiding en een naadloze service bij onze homo relatiebemiddeling. Wij willen voor iedereen een verrijking zijn. Wij willen straks horen. “Had ik dit maar jaren eerder gedaan!” Dat is ons ultieme doel!”

Comfortzone

“Met onze komende verjaardag zijn we erg blij en ook trots. Verheugder ben ik echter met het feit dat we deze knoop hebben doorgehakt en nu daadwerkelijk op zoek gaan naar partners voor homoseksuelen. Een vergeten doelgroep in de wereld van matchmaking vind ik. Dat gat in de markt gaan wij nu vullen. Wellicht moeten onze nieuwe cliënten even uit hun comfortzone stappen maar als ze er vervolgens een grote, nieuwe en vooral tevreden nieuwe kring voor terug te krijgen, is het eventuele ongerief snel vergeten. “

“Op zoek naar de grote liefde? Ben dan kritisch, kwaliteitsbewust en selectief en kom eens vrijblijvend praten met ervaren consulenten van Mens & Relatie.” Je kunt contact opnemen via hun website. We zijn benieuwd naar de ervaringen met Mens-en-Relaite en homo relatiebemiddeling in het algemeen, dus laat een reactie achter als je iets te melden hebt hier over.

mens en relatie homo relatiebemiddeling

Comments

  1. schuermans Ronny says

    Hallo,
    Graag had ik mij bij jullie ingeschreven om opzoek te gaan naar de juiste partner. Ik zoek een man min.170cm en tussen de 45 en 53 jaar. Ik ben een zelfstandig persoon van beroep 170cm 70kg 53j. Graag iemand met een leidinggevende functie of ook zelfstandige. Vrij sportief ik hou van skiën, waterskiën, tennis, mountainbike,en inline-skate. casual kleding soms ook klassiek. Ik ben vlot van taal en daarom graag een Nederlander (vlotter als Belgen). Op vakantie trek ik meer met nederlanders op dan met Belgen.ik heb geen relaties of scheiding achter de rug, en heb ook geen kinderen. Ben geen roker of drinker en heb geen huisdier. Kan ook niet verhuizen door mijn beroep. Ik wacht af naar een antwoord waarvoor dank: Tel België:

  2. hallo ik ben op zoek naar een leuke slanke man van 70 jaar of ouder graag zonder baard of snor . om samen leuke dingen te gaan doen ik ben 59 jaar geen baard of snor ik heb kort blond haar 178m lang en weeg 72 kg

Speak Your Mind

*